Objavljeno: čet, 28 kol, 2014

Deichmann katalog jesen zima 2014.-2015.


Deichmann katalog jesen zima 2014.-2015.!

Donosimo Deichmann katalog za nadolazeću jesen i zimu 2014.-2015. Provjerite trenutne akcijske cijene muških, ženskih i dječjih tenisica.

Deichmann katalog jesen 2014. trajno niske cijene


Deichmann katalog Graceland jesen donosi posvuda zakovice. Elegantne čizme, čizme na vezanje, gležnjače, čizmice do gležnja moraju se obavezno imati u hladnja godišnja doba. Ravna gornjišta prekrivena su na gornjem rubu s malim kamenčićima i zakovicama – kao i pete i kapice kod štikli. Detalji poput kamenčića, križeva ili zastavica, naravno također i oni izrađeni od zakovica ukrašavaju gornjišta sportsko rustikalnih čizmica na vezanje.

Novi modeli niskih čizmica koje su slične muškom sportkom stilu 70-ih godina, a ne djeluju glomazno. Odlično pašu ne samo uz uske hlače, nego i uz haljine i suknje koje naglašavaju figuru.

Maskirna obuća dolazi u vrlo decentnim zemljanim i maslinastim tonovima pa tko voli taj stil može birati između ravnih mokasinki, čizama na vezanje ili poluvisokih čizama.

Ove godine jednostavno morate imati cipele na punu petu, a u Deichmann katalog ponudi za jesen zimu 2014.-2015. one dolaze u crnoj ili velikom udjelu crne boje. U paleti boja još su zastupljene od ponoćno plave preko ljubičaste i zagasito crvene do tamnozelene. Osim ukarsnih kamenčića koji se mogu pronaći na nekim modelima metalne zakovice zaokružuju modni utisak.

Naravno nećemo zaboraviti spomenuti ponudu štikli u novoj Deichmann katalog ponudi za jesen i zimu 2014.-2015. Štikle sa zanosnim visokim potpeticama i uskih oblika, platforme i profinjeni povišeni prednji djelovi jamče vam eleganciju i samosvjesnost. Jednostavnost ovdje ima više sporednu ulogu, zato što su zakovice i ukrasno kamenje, posebno na petama i kapicama, a ponekad i posvuda, uvijek vrlo moderni modni detalji. Ponekad su čak i same potpetice prekrivene ukrasnim kamenjem.

Deichmann katalog jesen zima 2014.-2015. traje sezonski