Objavljeno: sri, 1 lis, 2014

Deichmann katalog jesen zima 2014.-2015.


Deichmann katalog jesen zima 2014.-2015.!

Donosimo Deichmann katalog za nadolazeću jesen i zimu 2014.-2015. Provjerite trenutne akcijske cijene muških, ženskih i dječjih tenisica.

Deichmann katalog listopad 2014.

Deichmann katalog jesen 2014. trajno niske cijene


Deichmann katalog Graceland jesen donosi posvuda zakovice. Elegantne čizme, čizme na vezanje, gležnjače, čizmice do gležnja moraju se obavezno imati u hladnja godišnja doba. Ravna gornjišta prekrivena su na gornjem rubu s malim kamenčićima i zakovicama – kao i pete i kapice kod štikli. Detalji poput kamenčića, križeva ili zastavica, naravno također i oni izrađeni od zakovica ukrašavaju gornjišta sportsko rustikalnih čizmica na vezanje.

Novi modeli niskih čizmica koje su slične muškom sportkom stilu 70-ih godina, a ne djeluju glomazno. Odlično pašu ne samo uz uske hlače, nego i uz haljine i suknje koje naglašavaju figuru.

Maskirna obuća dolazi u vrlo decentnim zemljanim i maslinastim tonovima pa tko voli taj stil može birati između ravnih mokasinki, čizama na vezanje ili poluvisokih čizama.

Ove godine jednostavno morate imati cipele na punu petu, a u Deichmann katalog ponudi za jesen zimu 2014.-2015. one dolaze u crnoj ili velikom udjelu crne boje. U paleti boja još su zastupljene od ponoćno plave preko ljubičaste i zagasito crvene do tamnozelene. Osim ukarsnih kamenčića koji se mogu pronaći na nekim modelima metalne zakovice zaokružuju modni utisak.

Naravno nećemo zaboraviti spomenuti ponudu štikli u novoj Deichmann katalog ponudi za jesen i zimu 2014.-2015. Štikle sa zanosnim visokim potpeticama i uskih oblika, platforme i profinjeni povišeni prednji djelovi jamče vam eleganciju i samosvjesnost. Jednostavnost ovdje ima više sporednu ulogu, zato što su zakovice i ukrasno kamenje, posebno na petama i kapicama, a ponekad i posvuda, uvijek vrlo moderni modni detalji. Ponekad su čak i same potpetice prekrivene ukrasnim kamenjem.

Deichmann katalog jesen zima 2014.-2015. traje sezonski