Objavljeno: pon, 11 stu, 2013

Deichmann katalog jesen zima 2013-2014


Deichmann katalog jesen zima 2013.-2014.!

Donosimo dva Deichmann kataloga za nadolazeću jesen 2013. U prvom provjerite Graceland kolekciju, a u drugom ćete pronaći sve od dječjih tenisica do Most Wanted kolekcije i Adidas Neo modela.

Deichmann katalog studeni 2013.

Deichmann katalog jesen 2013. Graceland

Deichmann katalog Graceland jesen donosi posvuda zakovice. Elegantne čizme, čizme na vezanje, gležnjače, čizmice do gležnja moraju se obavezno imati u hladnja godišnja doba. Ravna gornjišta prekrivena su na gornjem rubu s malim kamenčićima i zakovicama – kao i pete i kapice kod štikli. Detalji poput kamenčića, križeva ili zastavica, naravno također i oni izrađeni od zakovica ukrašavaju gornjišta sportsko rustikalnih čizmica na vezanje.

Novi modeli niskih čizmica koje su slične muškom sportkom stilu 70-ih godina, a ne djeluju glomazno. Odlično pašu ne samo uz uske hlače, nego i uz haljine i suknje koje naglašavaju figuru.

Maskirna obuća dolazi u vrlo decentnim zemljanim i maslinastim tonovima pa tko voli taj stil može birati između ravnih mokasinki, čizama na vezanje ili poluvisokih čizama.

Ove godine jednostavno morate imati cipele na punu petu, a u Deichmann katalog ponudi za jesen zimu 2013.-2014. one dolaze u crnoj ili velikom udjelu crne boje. U paleti boja još su zastupljene od ponoćno plave preko ljubičaste i zagasito crvene do tamnozelene. Osim ukarsnih kamenčića koji se mogu pronaći na nekim modelima metalne zakovice zaokružuju modni utisak.

Naravno nećemo zaboraviti spomenuti ponudu štikli u novoj Deichmann katalog ponudi za jesen i zimu 2013.-2014. Štikle sa zanosnim visokim potpeticama i uskih oblika, platforme i profinjeni povišeni prednji djelovi jamče vam eleganciju i samosvjesnost. Jednostavnost ovdje ima više sporednu ulogu, zato što su zakovice i ukrasno kamenje, posebno na petama i kapicama, a ponekad i posvuda, uvijek vrlo moderni modni detalji. Ponekad su čak i same potpetice prekrivene ukrasnim kamenjem.

Deichmann katalog jesen zima 2013.-2014 traje sezonski