Objavljeno: pon, 8 ruj, 2014

Pittarello katalog cipela jesen zima 2014./2015


Pittarello katalog cipela jesen zima 2014./2015.!

Donosimo Vam najnoviju ponudu Pittarello proizvoda, odnosno Pittarello katalog obuće za ovu jesen i zimu 2014./2015. Što sve donosi ovaj katalog i što očekivati u Pittarello dućanima ove sezone najbolje ćete se uvjeriti pregledom cijele kolekcije ili samim posjetom jednog od dućana.

Pittarello katalog donosi u prvom djelu ponudu čizama najčešće u crnoj i smeđoj boji, sa kožnom podstavom i potplatom od 5cm uz ukrasnu kopču. Izdvojili bi antilop čizme s patentnim zatvaračem ukrasnim remenom i kopčom. Naravno tu su i modeli s nešto većom petom(do 12cm), ali oni se uglavnom odnose na gležnjače iako ne nedostaje i čizama s visokom petom.

Naravno ovaj Pittarello katalog donosi i izdvojene modele ženskih cipela sa petom od 10cm za najsvečanije prigode, kao i nekoliko cipela-tenisica sa ovogodišnjim hit ukrasima(zakovicama). Uvijek tražene Ugg čizme također su u ponudi.

Na kraju ovog izdanja donosimo pregled pojedinih modela čizama za vaše najmanje odnosno čizmice i gležnjače za djecu. Sportske tenisice poznatih svjetskih brandova(ADIDAS, ASICS, DIADORA, FILA, LE COQ SPORTIF, LOTTO, MIZUNO, NIKE, ONITSUKA TIGER, PUMA, REEBOK,SKECHERS) ne zaobilazni su dio svake Pittarello trgovine. Isto tako torbe i novčanici uključeni su u ovu kolekciju.

Ostale Pittarelo akcije i sniženja.

Naravno imajte u vidu da se ponuda obuće razlikuje od dućana do dućana. Gore vidljivi modeli su samo dio službenog Pittarello katalog izdanja za jesen i zimu 2014./2015. za sve modele posjetite službenu stranicu.

Pittarello katalog cipela jesen zima 2014./2015. vrijedi sezonski