Objavljeno: pon, 15 ruj, 2014

Planet obuća katalog jesen zima 2014-2015


Planet obuća katalog jesen zima 2014.-2015.!

U novom Planet obuća katalog izdanju za jesen zima 2014.-2015. pogledajte Elviton ponudu ženskih cipela, čizama, gležnjača, muške, dječje i sportske obuće. Gumene zimske čizme su must have ove sezone. Na kraju provjerite veliki izbor papuča, torbi te šalova.

Izbor ženske obuće u Planet obuća katalog izdanju počinje Star kolekcijom u suradnji s Indirom iz Colonie. Sljedeće su ručno rađene chich čizme koje su u potpunosti izrađene od kože, glitter izdanje balerinki te elegantne gležnjače.

Ultimativan trend koji doslovno hara ulicama od sada i u Planet obući. Wedge sneakers odnosno cipele/tenisice na punu petu pronađite u svim Planet obuća dućanima. Slijedi ih ponuda čizama sa zakovicama, dugačkih glamuroznih te jahačkih čizama koje su neizostavan komad obuće ženskih ormara.

Planet obuća katalog jesen zima se pobrinuo i da muškarci ne budu zakinuti. Brand Bruno Bruni donosi odlične urbane čizme za mlade, elegantne cipele za svečane prigode te nepropusne čizme za izlete u prirodu.

Dječji asortiman obiluje sportskim tenisicama, starkama, dječjim papučicama od broja 19 do 24 pa na više, zatim rolama, te na kraju gumenim i toplim čizmicama za nadolazeću jesen i zimu.

Ono što upotpunjuje ovaj Planet obuća katalog kao odličan izbor za jesen i zimu 2014/15. je nova Nina kolekcija torbi te na kraju raznovrsni šalovi za svačiji ukus. Ostale Planet obuća katalog ponude te aktualne akcije.

Planet obuća katalog jesen zima 2014.-2015. traje sezonski