Objavljeno: uto, 26 kol, 2014

Zara katalog jesen zima 2014-2015


Zara katalog jesen zima 2014-2015

Napokon je stigao Zara katalog za jesen i zimu 2014./2015.Mi smo sretni da vam možemo pokazati što će biti vrhunci za nadolazeću hladnu sezonu u Zara dućanima. Otkrijte detalje u našoj foto galeriji.

Zara je jedan od najpopularnijih modnih brandova koje istodobno vole djevojke kao i starije žene zbog trendi i elegantanog stila koji obilježava svaku njihovu modnu liniju.Nova kolekcija Zara katalog jesen zima 2014./2015. bogata je idejama od kaputa koji su raznoliki; pronašli smo sportske jakne u jarkim bojama, cvjetnog i safari životinjskog uzorka, mantili, jakne te traperice koje će zadovoljiti ukus svake žene.

Što se tiče ostalih artikala Zara katalog za jesen zimu 2014. /2015. nudi brojne obojene mini haljine u različitim cvjetnim uzorcima. Ne propustite i malu crnu haljinu, bezvremenski i elegantan spasitelj svake situacije, svaka žena treba posjedovati barem jednu.U istom odjeljku Zara nudi različite modele hlača; crne ili uglavnom tamne ravnih linija, vrlo trendi za sljedeću jesensko zimsku sezonu.

Mogu se naći razne košulje u grunge stilu, da ne zaboravimo na devedesete. Radujemo se povratku grunge stila među naše i vaše police. Alternativa uvijek postoji, u cvjetnim uzorcima T-shirtica i geometrijskih linija na majicama dugih rukava.

Hlače su također različitih,najmaštovitijih uzoraka,gdje dominiraju cvjetni i šareni, što je u svakom slučaju poželjno da razvedri jesen koja nam stiže.

I da se upotpuni Zara katalog za jesen zima 2014./2015. ponuđena je prekrasna kolekcija cipela i torbi. Torbe strogih linija sa zanimljivim detaljima gdje prevladavaju boje crna, tamnoplava i bež za sada. Pratite dolazak novih torbi…

Tu su i brojni dodaci koji modni brand niske cijene nudi za nadolazeću sezonu, a od kojih ćemo raspravljati uskoro.Budite u toku s novim kolekcijama.

Zara katalog jesen zima 2014.-2015. VIDEO: